Bag om ordene

Litteraturlistig er mit lille fritidsprojekt, hvor bøgerne står i centrum. Bloggen startede tilbage i november 2012 og er siden da blevet opdateret løbende - omend en smule uregelmæssigt. Her kan du læse mere om personen bag skærmen.

Journalist, tekstforfatter og uhelbredelig bogelsker

Jeg hedder Mai, er 29 år og forhenværende bogredaktør hos ALT for damerne. Jeg har studeret journalistik på Syddansk Universitet i Odense og arbejder til daglig som tekstforfatter i mit eget firma, Gyldne Gloser, hvor jeg skriver alt fra annoncer til artikler.

Inden jeg overtog tjansen som bogredaktør, havde jeg alverdens intentioner om at læse skønlitteratur, men desværre nåede de aldrig længere end til tanken. Efter at være omringet af nye bogudgivelser og litterær gossip på daglig basis blev min iver efter at læse dog vækket, og siden da har den været temmelig vildtvoksende. For der findes ingen bedre måde at koble af på end at drømme sig langt væk i tætskrevne sider. Jeg har derfor valgt at oprette denne bogblog i håb om, at andre vil blive inspirerede til at vælge bogen, næste gang en aften på sofaen kalder. Det kan varmt anbefales!

Kontakt

Jeg har tidligere modtaget anmeldereksemplarer fra store forlag som L&R, Rosinante, Politikens Forlag og People'sPress. Du skal dog også være mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du er selvudgiver eller har fået nys om et spændende event inden for bøgernes verden. Samtlige henvendelser kan rettes til litteraturlistig@gmail.com.