Bag om ordene

Litteraturlistig er mit lille fritidsprojekt, hvor bøgerne står i centrum. Bloggen startede tilbage i november 2012 og er siden da blevet opdateret løbende - omend en smule uregelmæssigt. Her kan du læse mere om personen bag skærmen.

Journalist, tekstforfatter og uhelbredelig bogelsker

Jeg hedder Mai, er 29 år og forhenværende bogredaktør hos ALT for damerne. Jeg har studeret journalistik på Syddansk Universitet i Odense og arbejder til daglig som tekstforfatter i mit eget firma.

Inden jeg overtog tjansen som bogredaktør, havde jeg alverdens intentioner om at læse skønlitteratur, men desværre nåede de aldrig længere end til tanken. Efter at være omringet af nye bogudgivelser og litterær gossip på daglig basis blev min iver efter at læse dog vækket, og siden da har den været temmelig vildtvoksende. For der findes ingen bedre måde at koble af på end at drømme sig langt væk i tætskrevne sider. Jeg har derfor valgt at oprette denne bogblog i håb om, at andre vil blive inspirerede til at vælge bogen, næste gang en aften på sofaen kalder. Det kan varmt anbefales!

Kontakt

Jeg har tidligere fået anmeldereksemplarer fra diverse store forlag såsom Gyldendal, L&R, Rosinante, Politikens Forlag og People'sPress. I øjeblikket ønsker jeg dog ikke at modtage flere bøger, da jeg har en stor, ulæst bunke, som jeg gerne vil til bunds i. Men du er stadig mere end velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål eller lignende. Samtlige henvendelser kan rettes til litteraturlistig@gmail.com.