BogForum 2017
Nov
10
to Nov 12

BogForum 2017

BogForum er nok Danmarks største litterære arrangement. Hele herligheden foregår i Bella Center i Ørestaden, hvor du kan købe billige bøger, møde forfatterne og tilbringe en hel weekend i selskab med samtlige af Danmarks læseheste.

View Event →
Louisiana Literature
Aug
24
to Aug 27

Louisiana Literature

Hvert år i august slår Louisiana dørene op for fire dage i selskab med anerkendte forfattere, spændende samtaler og optrædener. Louisiana Literature er som skabt til bogelskere, for det er altid spændende at se, hvilke store profiler, der kommer forbi.

View Event →
Kampen om jerntronen, Esbjerg
Apr
5
5:00 PM17:00

Kampen om jerntronen, Esbjerg

Der findes efterhånden kun et fåtal af danskere, som ikke ved, hvem Jon Snow og Khaleesi er. For Game of Thrones har ramt noget helt rigtigt både herhjemme og i udlandet. Men hvorfor er George R. R. Martins fortælling blevet så stort et hit? På Esbjerg Bibliotek vil lektor Steen Beck besvare netop det - og mange andre - spørgsmål.

View Event →
Kampen om Jerntronen, Kolding
Apr
4
6:15 PM18:15

Kampen om Jerntronen, Kolding

Der findes efterhånden kun et fåtal af danskere, som ikke ved, hvem Jon Snow og Khaleesi er. For Game of Thrones har ramt noget helt rigtigt både herhjemme og i udlandet. Men hvorfor er George R. R. Martins fortælling blevet så stort et hit? På SDU i Kolding vil lektor Steen Beck besvare netop det - og mange andre - spørgsmål.

View Event →
Copenhagen Comics
Feb
25
to Feb 26

Copenhagen Comics

Copenhagen Comics er Danmarks største tegneseriefestival. Den lægger vejen forbi Øksnehallen i slutningen af februar og byder på to dage spækket til randen med workshops, signeringer og masser af tegneserietilbud.

View Event →
Silent Reading Party
Feb
23
7:00 PM19:00

Silent Reading Party

Har du også siddet til en fest og ønsket, at det var helt legitimt at droppe smalltalken og i stedet hive en bog frem? Så er "Silent Reading Party" skabt til dig. I Politikens Boghal er reglerne simple: Snup en drink, find en bog og tilbring to timer i absolut stilhed.

View Event →
Forelæsning med Peter Øvig Knudsen
Feb
1
6:00 PM18:00

Forelæsning med Peter Øvig Knudsen

Med sin nyeste bog, "BZ", inviterer Peter Øvig Knudsen dig med indenfor i en rugbrødsfabrik på Nørrebro. Her starter BZ-bevægelsen. Et ungdomsoprør, der både snyder myndighederne, besætter forladte bygninger og skaber kamp i gaderne. Peter Øvig Knudsen blev ikke synderlig populær, da han valgte at grave i BZ'ernes fortid, men det gør bare forelæsningen med ham så meget desto mere interessant. Du kan møde ham på Folkeuniversitetet kl. 18.00.

View Event →
Mød Jonathan Safran Foer
Feb
1
4:00 PM16:00

Mød Jonathan Safran Foer

Gentofte Bibliotek har gjort sig lidt af et scoop. For her indledes februar måned med et besøg af den amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer, der både fortæller om sit forfatterskab og stiller skarpt på den helt nye udgivelse, "Her er jeg". Arrangementet er fuldstændig gratis - men husk at komme i god tid! Han er en temmelig populær herre.

View Event →
Svendborg Graphic
Jan
30
to Feb 5

Svendborg Graphic

Svendborg Graphic er et ideelt arangement for alle, der vil drømme sig ind i tegneserier, spil og animation. Her kan du blandt andet blive guidet gennem tegnefilmens historie af Jakob Stegelmann fra Troldspejlet, komme til tegnet foredrag med Maren Uthaug eller deltage i tegneworkshop med Peter Madsen, som står bag tegneserien Valhalla. Men festivalen byder også på retro gaming, filmvisning, cosplay og meget, meget mere.

View Event →
Herlufsholm Fantasy Bogmesse
Oct
21
to Oct 22

Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Følg med indenfor på Herlufholm Kostskole, hvor magien får frit spil. Hvor vampyrer, orker og elvere vandrer ad de lange gange, og hvor du kan tilbringe en hel weekend i oktober, hvis du holder af besværgelser og uhygge. Bogmessen passer perfekt både til et yngre og ældre publikum.

View Event →
Esbjerg Fantasyfestival
Sep
17
to Sep 18

Esbjerg Fantasyfestival

  • Esbjerg Conference Hotel (map)
  • Google Calendar ICS

Fantasyfestivalen er et oplagt arrangement for dig, der holder af magi, mystik og mageløse fortællinger. I år kan du blandt andre møde Trudi Canavan, Dennis Jürgensen og Kenneth Bøgh Andersen, men du kan også gå på opdagelse ved markedspladsen eller teste din fantasyviden i en quiz.

View Event →
Golden Days Festival
Sep
9
to Sep 25

Golden Days Festival

Dette års Golden Days Festival stiller skarpt på 70'erne. Festivalen byder på et væld af arrangementer, hvor litteraturen som altid også har fået plads i programmet. Du kan eksempelvis høre kvindelige forfattere diskutere 70'ernes kvindekamp, og hvorvidt der stadig er brug for kvindelitteratur i dag. Men du kan også nyde Dan Turèlls digte på hans stamværksted, Frederik VI, møde Suzanne Brøgger på Bakkehusmuseet eller finde ud af, i hvilken grad litteraturen fra 70'erne påvirker nutidige værker.

View Event →
Hanya Yanagihara på Forfattertrappen
Aug
22
5:00 PM17:00

Hanya Yanagihara på Forfattertrappen

Politikens Boghal ved Rådhuspladsen i København er kendt for sit store udvalg af bøger, engagerede medarbejdere og spændende events! I august måned kan du møde forfatterinden Hanya Yanagihara, som har skrevet bogen "Et lille liv". Hun interviewes på Forfattertrappen, og arrangementet er som altid gratis - dog med tilmelding via dette link.

View Event →
Spoken Word Festival
Aug
22
to Aug 27

Spoken Word Festival

Poetry slam, comedy og poesi på åen. Det er bare få af de ting, du kan opleve, når Odense dedikerer det meste af en uge til ord i alle former. Et super spændende nicheprogram, der ligeledes byder på læseklub og kendisvisit.

View Event →
Dewey’s 24 Hour Read-a-Thon
Apr
23
to Apr 24

Dewey’s 24 Hour Read-a-Thon

To gange årligt samles læseglade mennesker fra hele verden på de sociale medier, hvor de i fællesskab læser 24 timer i træk. Eventen kaldes Dewey's 24 Hour Read-a-Thon, og du kan tilmelde dig ved at klikke her.

Samtlige danskere bogbloggere deltager i Dewey's 24 Hour Read-a-Thon kl 14.00. Ses vi? :)

View Event →