Danish Book Blog Award 2016!

Som flere af jer sikkert allerede ved, har Plusbog startet Danish Book Blog Award. En pris, der uddeles på BogForum 2016, hvor vinderen vil blive badet i spotlight, lovprisninger og gaver. I juryen sidder blandt andre Anna Grue, Jane Faerber og diverse direktører, hvilket overhovedet ikke er angstprovokerende at tænke på. Slet ikke det mindste.

16 danske bogbloggere er nomineret til Danish Book Blog Award 2016. Og selv om jeg ikke altid har været super aktiv på tasterne, er jeg alligevel heldig at være en af dem. Faktisk er jeg kommet i ganske fornemt selskab, for samtlige af de nominerede bogbloggere er simpelthen så skønne, at et enkelt klik på deres hjemmesider lader en uforlignelig følelse af læseglæde strømme direkte ud i hovedet på dig. Selv om 16 bogbloggere er nomineret, vil der kun være fem, som konkurrerer om at vinde DBBA 2016. Derfor kan du frem til d. 14. oktober kl. 23 stemme på den blog, du selv holder allermest af. Hvis det er mig, bliver jeg selvfølgelig en lille smule lykkelig. Men hvis du er i tvivl, kommer der her fem blogs, jeg synes, du skal se nærmere på, inden valget træffes.

Windblown Pages Fordi Nikolines blog er nørdet på den helt rigtige måde. Hendes indlæg har en fantastisk dybde og er fulde af spændende observationer. Her er både anmeldelser, forfatterinterviews, videoer og meget meget mere.

Book me up, Scotty! Fordi Maria vælger nogle super interessante - og lidt anderledes - bøger at anmelde. Jeg er faktisk temmelig vild med denne lille blog, der desuden akkompagneres af en misundelsesværdigt flot Instagramprofil.

Paperback Castles Fordi Rikke har formået at skabe et onlineunivers, der tryllebinder hendes læsere fra første klik. Det er da heller ikke svært at forstå, for hendes smukke billeder kombineres med en faglig viden og et sprogligt overskud, som skaber en sublim læseglæde.

Bibliotekattens bøger Fordi Kathrine er en skør kanalje med vilde outfits, fjollede gifs og en fantastisk humor. Hun er på alle måder helt sin egen og læser alt fra børnebøger og young adult til chick lit og fantasy.

Flyv med mig Fordi Rikke er så skidesød og entusiastisk omkring de bøger, hun læser. Jeg faldt over hendes blog, da hun kom med i verdens bedste læseklub, og nu vil jeg slet ikke være den - eller hende - foruden.

Du kan se de resterende nominerede og stemme på din favoritbogblogger ved at følge dette link.