Et simpelt fredagstip

Selv om mange tyr til det afgnavede æble, når mobilen skal skiftes ud, er vi alligevel et par stykker, der holder gevaldigt meget af Android-telefoner. Nogle gange må vi finde os i ventetid, når apps prioriterer udgivelser til iPhone først, men i bund og grund overskygger de mange fordele styresystemets få ulemper.

En af de Android-glæder, du måske ikke kender til, er Google Panel. Her kan du optjene Google Play kredit, hver gang du besvarer en undersøgelse om dine shoppeoplevelser. Appen anvender telefonens GPS til at tracke, hvilke butikker du besøger, og er du som jeg en hyppig gæst ved Rema 1000's køledisk, skal du med andre ord bare rate dit besøg ud fra et antal af stjerner, og så tikker alt mellem 0,75-4 kroner ind på din konto. Det hele tager få sekunder, og det er en super nem måde at tjene penge til e-bøger.

Pengene kan udelukkende bruges i Google Play, og har du endnu ikke købt e-bøger derigennem, kan jeg kun anbefale, at du prøver det. Formatet er super læsevenligt, og appen har overraskende mange titler at vælge imellem. Jeg er eksempelvis stor fan af humoristisk chick lit, og de koster helt ned til 14 kroner pr. bog. Husker du at tage din telefon med dig, når du køber ind, kan du derfor hurtigt få råd til nye titler. Så tjek det endelig ud! :)