Video: The Currently Reading-Tag

Tags har længe været en del af litteraturens store onlineunivers. Særligt booktubers holder meget af at skabe nye videoer, hvor de besvarer alverdens spørgsmål om deres læseliv og opfordrer andre til at gøre det samme. Det er en super hyggelig måde at komme lidt tættere på personen bag de mange bøger.

Indtil nu har jeg ikke selv prøvet kræfter med fænomenet. Men inden for den sidste måneds tid har jeg været så heldig at blive tagget hele to gange, så i dag besluttede jeg mig for endelig at tage den ene udfordring op. Denne gang gælder det "The Currently Reading-Tag", som Rikke fra bogbloggen "Flyv med mig" var så sød at tagge mig i. I videoen herunder kan du derfor se mig snakke om alt fra bogmærker og læsestillinger til smudsomslag og mangelfuld koncentrationsevne.

Jeg har valgt at tagge Anne fra "Alt godt fra skabet" og håber, at hun har lyst til at dele lidt om sine læsevaner :)