Litteraturlistig anbefaler: Obvious State

Litterært merchandise findes overalt. Funko POP! figurer akkompagnerer bøgerne på bogreolen, Hermiones tidsvender hænger diskret om halsen, og anonyme bogmærker skiftes ud med strittende Hobbitfødder eller Alices stribede strømpebukser. For findes der noget bedre end at omgive sig med fysiske ting, der minder en om fantasiens verden? Et lille symbol på et univers, man holder så meget af?

For mit eget vedkommende ejer jeg hverken smykker eller Funko POP! figurer. Til gengæld har jeg forelsket mig hovedkulds i Obvious State, der tager citater fra velkendte forfattere og omdanner dem til plakater, krus, notesbøger og lignende. Herlighederne kan købes via den farligt vanedannende webshop Etsy, der ligeledes sælger alverdens andre litterære ting. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Obvious State, kan jeg virkelig anbefale dig at besøge deres hjemmeside. For der er simpelthen så mange fine plakater, at det er svært at vælge, hvilke der skal med en hjem. Indtil videre har jeg udset mig disse (omend jeg vil forsøge at begrænse mig til to):

Afspejler din glæde for litteraturen sig også andre steder end på bogreolen? Eller er du ikke hoppet med på merchandisebølgen?