Bogen som subtilt indretningselement

For mig skaber bøger et hjem. Selv om mit hoved har det bedst med lyse, minimalistiske linjer og snorlige opstillinger, får litteraturen lov til at brede sig ud i samtlige hjørner og kroge, for bøger bidrager til en fantastisk følelse af fantasi og hjemlig hygge. Jeg elsker, når de står i vindueskarmen, ligger i tykke stakke ved sofaen eller flader ud på armlænet. Derudover er jeg vild med at bruge bøger i billedgallerier og finder kombinationen mellem billedhylde, bogforside og indrammet print super fin!

I bund og grund kan jeg slet ikke forestille mig en bolig uden bøger, hvilket tydeligt ses i mit eget hjem, hvor de eneste rum uden litteratur er badeværelset og entréen. Men det er stadig en hårfin balance. For selv om jeg elsker bøger, har jeg heller ikke lyst til, at det skal blive for voldsomt, da jeg holder meget af luft og lyse vægge. I galleriet herunder har jeg samlet et par eksempler på, hvordan litteraturen kan bruges i det små.

Hvor meget får bøger lov til at fylde i dit hjem?