En fremragende læseudfordring

Det hamrer og det banker herovre på Litteraturlistig. I knap en uge har jeg knoklet løs med at flytte mit lille onlineunivers fra Blogger til Squarespace, og det betyder, at bogbloggen nu ser helt anderledes ud. Jeg har blandt andet taget mig sammen og skrevet en side om mig selv, men du finder også en kalenderoversigt med inspiration til fremtidige litterære events. Da jeg til daglig arbejder som tekstforfatter i mit firma Gyldne Gloser, vil bloggen desuden blive udvidet med diverse skrivetips, så jeg håber, at du klikker dig lidt omkring :)

Selv om det er svært sådan helt at forstå, har Litteraturlistig været tilgængelig online i 3,5 år. I den periode er det dog ikke lykkedes mig at gennemføre en eneste læseudfordring uden at snyde. Hvis du endnu ikke har opdaget det, kan man angive på Goodreads, hvor mange bøger man ønsker at læse det pågældende år. Men indtil nu har jeg været nødt til at fifle lidt med tallet, et par måneder inden året sluttede, fordi mit mål var komplet urealistisk for sådan en sløv litteraturlæser som mig, og jeg nægtede at se nederlaget i øjnene.

Derfor blev jeg temmelig overrasket, da jeg åbnede Goodreads og erfarede, at jeg i år følger fint med. At jeg faktisk ligefrem er foran, når det kommer til læste bøger - helt uden brug af kreative krumspring. Mit læsemål for i år er 52 bøger, hvilket svarer til en roman om ugen, og jeg har allerede læst 27! Takket være cheesy chick lit og smålumre titler har det egentlig været ganske let at nå dertil, for jeg er kæmpe fan af fladpandet litteratur såsom "Off-Campus"-serien af Elle Kennedy, der starter med den super fine "Aftalt spil" og derefter falder lidt i kvalitet ved hver udgivelse. Som den litterære skøge jeg er, hjalp det desuden, at jeg blev temmelig forelsket i ishockeyspilleren Garrett Graham, så hvis du er til lidt let sommerlovin', kan jeg helt klart anbefale dig at finde bogen frem.

Har du også en læseudfordring i år? Og er du godt med, eller satser du på en litterær slutspurt? :)