3, 2, 1 - BogForum!

På mange måder er jeg en udpræget sofatrold. Mit naturlige habitat inkluderer sutsko, dåselatterserier samt halvtomme kalendere, og har jeg endelig lavet planer, er jeg ofte typen, der ikke rigtig orker at tage af sted, når dagen oprinder (omend jeg gør det alligevel, for det viser sig altid at være super sjovt).

Derfor overrasker det mig en smule, at jeg deltager i årets BogForum helt uden indvendinger. En tætbefolket weekend i litteraturens tegn, som byder på alt fra forfatterinterviews og signeringer til debatter og billige bøger. Selv om det er 25. gang, at BogForum afholdes, er det mit allerførste visit på messen - og jeg glæder mig helt vildt. Programmet er en mindre bibel, men jeg har formået at barbere det ned til 23 ting, jeg gerne vil se. Det er stadig en smule overambitiøst, men jeg satser på at nå det meste.

Jeg skal blandt andre opleve Anne B. Ragde, drikke cocktails med Audrey Carlan og høre Anders Lund Madsen interviewe Don Rosa. Men jeg skal også møde Abdel Aziz Mahmoud, fejre vinderen af Danish Book Blog Award 2016 og være med, når Peter Øvig Knudsen diskuterer sit nyeste værk, "BZ". Så det kan næsten ikke blive andet end en fremragende weekend! Du kan se hele mit planlagte program her.

Jeg håber, vi ses derinde! :)